Ден: д.м.г

Home / 2023 / јануари / 16 (понеделник)
Јавен повик за ослободување на плаќање надомест за престој на деца на самохрани родители
Напис

Јавен повик за ослободување на плаќање надомест за престој на деца на самохрани родители

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК Пријавата од Детска радост можете да ја симнете на следниов ЛИНК Пријавата од...