Ден: д.м.г

Home / 2023 / јануари / 23 (понеделник)
Пуштено во употреба инклузивно игралиште во градинката „Детска радост“
Напис

Пуштено во употреба инклузивно игралиште во градинката „Детска радост“

Градоначалникот Костадин Костадинов, министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска и директорката на Државниот санитарен и здравствен инспекторат Рената Младеновска, денеска го отворија инклузивното...

Напис

Годишен извештај за слободен пристап до информации од јавен карактер

Согласно член 36 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер („Сл. весник на Р.С.М. бр.101/2019): Општина Струмица, ул.„Сандо Масев“ бр.1 Струмица, тел....