Категорија: Седници на совет

Home / Седници на совет
Решение за свикување на единаесеттата седница на Советот на општина Струмица
Напис

Решение за свикување на единаесеттата седница на Советот на општина Струмица

Совет на општина Струмица, Бр.08-4650/1, 15.06.2022 Врз основа на член 48 став 1 точка 1 од Законот за локалната самоуправа (“Сл.весник на РМ” бр. 5/02)...

Се одржа 9-та седница на Советот на општина Струмица
Напис

Се одржа 9-та седница на Советот на општина Струмица

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 9-та седница на којашто главна точка беше ребалансот на буџетот за 2022 година, а го образложи градоначалникот Костадин...

Во Струмица ќе се реализира проектот „Мрежа на велосипедски градови“
Напис

Во Струмица ќе се реализира проектот „Мрежа на велосипедски градови“

На денешната осма седница на Советот на општина Струмица беше усвоена Предлог – одлуката за спроведување на проектот  „Мрежа на велосипедски градови“ којашто беше и...

Се одржа седмата седница на Советот на општина Струмица
Напис

Се одржа седмата седница на Советот на општина Струмица

Советот на општина Струмица денеска ја одржа седмата седница на којашто беа усвоени повеќе предлог извештаи, одлуки и програми на Општината, јавни претпријатија и локални...