Соопштение за организирање на јавни собири

Соопштение за организирање на јавни собири

Се известуваат сите граѓани на општина Струмица дека во периодот од 07 ноември до 18 ноември 2022 година, на иницијатива на Градоначалникот, согласно законските и статутарните овластувања, ќе се одржат собири на граѓани во урбаните, односно месните заедници.

Целосната содржина на соопштението може да ја видите на следниов линк