Прва работилница за изготвување на локална стратегија за млади на општина Струмица 2023-2027

Прва работилница за изготвување на локална стратегија за млади на општина Струмица 2023-2027

🙋 МЛАДИ ја користиме оваа можност да Ве поканиме да учествувате на Првата работилница за изработка на Локалната Стратегија за млади на Општина Струмица 2023-2027 која ќе се одржи во Дом на АРМ во Струмица на 07.11.2022 година (понеделник) со почеток во 13.00ч.

🤸На средбата се поканети да учествуваат сите млади од Струмичкиот регион на вораст од 15 до 29 години.
За пријава скенирајте го кодот или пријавете се на следниов линк: https://forms.gle/9HLkU6umGXxuLUES6

👉 Цел на Првата работилница е утврдување на моменталната состојба на младите во општина Струмица и дефинирање на визија и мисија за млади во општина Струмица.

✔️ Процесот на изготвување на Локалната Стратегија за млади на општина Струмица 2023-2027 е поддржан од општина Струмица, а спроведуван од страна на Центар за истажување и анализи НОВУС.