СОФ 2018 Годишен концерт на лицата со телесен инвалидитет

Во рамките на 7.Струмица опен фестивал, синоќа се одржаа 24. Музички средби на лицата со телесен инвалидитет на Македонија, во организација на “Мобилност Македонија”.