Соопштение

Се известуваат и покануваат граѓаните на Општина Струмица за третата форумска сесија во рамките на Проектниот форум што ке се одржи на ден 04.12.2018 година (вторник) во 13:00 часот во ДОМ на АРМ (Голема Сала). Целосното соопштение може да го видите на следниот линк