Термини за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возач

Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач

МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2019 ГОДИНА

 

12.02.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

26.02.2019 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

  ОПШТИНА СТРУМИЦА

Комисија за спроведување на

постапка и програма за полагање на испитот

за добивање на сертификат за авто – такси возач