Се одржа детскиот фестивал ЈО-ЈО 2016 со финансиска поддршка од општина Струмица

Синоќа во центарот за култура „Антон Панов“ се одржа фестивалот на детски песни ЈО – ЈО 2016. На фестивалот учествуваа 20 деца кои изведоа исто толку новокомпонирани песни кои веќе се ставени на ЦД.