Претставници на општина Струмица учествуваа на работилницата „Ситуациски анализи и визионирање“ во Крушево

Во рамките на проектот „Граѓанско учество за локална демократија“  во Крушево, се одржa дводневна работилница на тема „Ситуациски анализи и визионирање”. На работилницата учествуваа претставници на граѓанските организации, општинската администрација и Советот на општина Струмица, но и претставници на општините Струга и Центар.