Собирите со граѓаните продолжија со урбаните заедници

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски со неговиот тим, ги продолжи Средбите со граѓаните од урбаните заедници. Синоќа во просториите на домот на АРМ се одржа Средба со граѓаните од прва, трета, четврта и петта урбана заедница. И на оваа средба граѓаните понудија повеќе предлози за буџетската 2018 година за подобрување на условите за живот во нивните урбани заедници. Вечерва со почеток во 19 часот во големата сала на домот на АРМ ќе се одржи Средба со граѓаните од втора, шестта, седма и осма урбана заедница.