Заврши ЕКО акцијата за генерално чистење на градот

Денеска заврши ЕКО акцијата за генерално чистење на градот во пресрет на новогодишно-божикните празници, а во организација на општина Струмица и Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“. Градоначалникот Коста Јаневски и директорот на „Комуналец“, Зоран Ѓоргиев ги посетија локациите на кои се спроведуваа завршните активности од акцијата, која започна на шести декември.