Градоначалникот Заев: Отвораме сегашност и иднина за младите во Македонија

Со финансиска поддршка на 8-мина млади невработени луѓе да развијат сопствен бизнис, општина Струмица и јас како градоначалник ја потврдуваме нашата цврста определба – да отвораме сегашност и иднина за младите во Македонија“, оваа порака, денеска, ја упати градоначалникот Зоран Заев на доделувањето на наградите за најуспешни бизнис планови во проектот