Прекинато е водоснабдувањето на дел од булеварот „Гоце Делчев“

Поради отстранување на дефект на водоводовната линија, во периодот од 11,00 до 14,00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на булеварот „Гоце Делчев“ од бројот 110 до бројот 120, односно на фирмите „Тозо“, „Отпресоци“ и останатите во зградата на поранешен „Младост“.