ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите такси-возачи кои имаат извршено обука и имаат поднесено пријави за полагање на испит до општина Струмица, за добивање сертификат за авто такси возач, дека полагањето на испитот ќе се одржи на ден 23. 03. 2015 година во 17.00 часот во просториите на АРМ Струмица.

 

Напомени :

 

  1. Испитот ќе биде спроведен само за авто – такси возачите кои имаат извршено обука и поднесено пријави за полагање на испит до општина Струмица со докази во прилог;
  2. Кандидатите задолжително со себе да понесат документ за лична идентификација (лична карта или пасош).

 

 

Датум на известувањ:

17.03.2015 година