Горѓиев: Проблемите со дивата депонија и канализацијата „незадоволните граѓани“ да ги бараат во министерствата за транспорт и земјоделство

Директорот на Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ Зоран Горѓиев, денеска, преку медиумите и одговори на групата, наводно, незадоволни граѓани, која вчера одржа прес конференција за наводна дива депонија меѓу населените места Водоча и Вељуса.На оваа незадоволна група на граѓани која сметам подобро да се формализира и да ни каже дека е мотивирана политички и препорачал овие нивни ставови да ги пренасочат кон министерството за земјоделство имајќи во предвид дека на овој потег имаме поголеми количини земјоделски производи