Вработените во „Комуналец“ го чистат просторот околу спортската сала „Парк“

По чистењето на поголем број проблематични локации во градот, а на кои граѓаните не се откажуваат од своите лоши навики отпадот да го фрлаат на места кои немаат таква намена, вработените во работната единица „Чистота“ при Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска започнаа со чистење на дворната површина и просторот околу спортската сала „Парк“ во Струмица.