Се асфалтираат ударните дупки во Добрејци

Општина Струмица продолжува со реализацијата на програмата за улици и патишта за 2015 година. Денеска се санираа дупките на улиците во населеното место Добрејци, а согласно програмата, санирањето ќе продолжи и во наредниот период.