Струмица со своите позитивни практики меѓу петте пилот општини во проектот „Зајакнување на општинските совети“

Синоќа во хотелот „Сириус“ се одржа осмиот и последен состанок за промовирање на новиот проект „Зајакнување на општинските совети“. Проектот е финансиран од швајцарската агенција за соработка и развој и е дел од долгогодишното партнерство што оваа агенција го има со УНДП, а со цел да се промовира доброто владеење на локално ниво.