Поради дефект од 9 до 11 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Крушевска Република“

Поради дефект на водоводна цевка на улицата „Балканска“ ќе биде прекинато водоснабдувањето на улицата „Крушевска Република“, односно, на потегот од улицата „Маршал Тито“ до улицата „Младинска“. Прекинот ќе трае од 9 до 11 часот.