Се реконструираше водоводната мрежа во училиштето во Просениково

Во основното општинско училиште „Герас Цунев“ од Просениково заврши  реконструкцијата на водоводната мрежа. Со неа извршена е целосна замена на старите и дотраени поцинкувани цевки со нови пластични. Со овој зафат учениците и вработените добија поквалитетно водоснабдување.