Членовите на „Детската амбасада за сите деца во светот“ од Прилеп во посета на општина Струмица

Салата на Советот на општина Струмица денеска беше полна со деца – членови на „Детската амбасада за сите деца во светот“ со седиште во Прилеп, а во рамките на нивната дводневна посета на Општината.