Градоначалникот Заев на предновогодишна средба со претседателите на месните и урбаните заедници

Градоначалникот Зоран Заев во салата за седници на Советот на општина Струмица оствари предновогодишна средба со претседателите на месните и урбаните заедници. На  средбата се сумираше сработеното во оваа 2014 година и се одредуваа правците на работа во следната 2015 година.