Поради реконструкција ќе биде прекинато водоснабдувањето на дел од улиците „Климент Охридски“ и „Иљо Шопов“

Поради реконструкција на водоводната мрежа на улицата „Климент Охридски“ во периодот од 9 до 14 часот вода ќе немаат корисниците на улицата „Иљо Шопов“ од куќен број 45 до 104 и на улицата „Климент Охридски“ од куќен број 40 до 52.