Градоначалникот Заев на концертот под маски на музичкото училиште „Боро Џони“

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, присуствуваше на концертот под маски на музичкото училиште „Боро Џони“ кој што синоќа се одржа во центарот за култура „Антон Панов“. Меѓу посетителите беа и претседателот на Советот, Јосиф Христов и членови на истиот. Концертот под маски беше дел од богатата  програма на годинашното издание на струмичкиот карневал.