Градоначалникот Заев: Добредојдовте во градот со вековна карневалска традиција

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, денеска, пред почетокот на главната интернационална карневалска вечер, организираше прием за гостите кои ја почитуваат долгата карневалска традиција на Струмица.