Општина Струмица на Туршијада во Анкара

Претставници на Општина Струмица, во периодот од 08 – 10 Септември ке ја претставуваат Струмица на мегународниот саем на конзервирани производи во Општина Чубук, Анкара. На Туршијадата во Анкара ке бидат презентирани производи на фирми од Струмица.