Градоначалникот Костадинов денеска беше на средба во Европската куќа во Струмица

Градоначалникот Костадинов денеска беше на средба во Европската куќа во Струмица

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска беше на кафе средба во Европската куќа во Струмица. Со младите ангажирани во неа, а која што во изминатите осум месеци од отворањето е место од кое се реализираа повеќе настани и проекти,

разговараа на повеќе теми од областа на младите и нивното учество во локалните политики, а заеднички приоритет беше даден на Младинскиот културен центар.