Градоначалникот Костадинов оствари средба со амбасадорот Јаќимовиќ

Градоначалникот Костадинов оствари средба со амбасадорот Јаќимовиќ

Градоначалникот Костадин Костадинов, денеска, оствари средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина во Република Северна Македонија, Н.Е Драган Јаќимовиќ.

На средбата градоначалникот Костадинов ги презентираше потенцијалите на општина Струмица, а разговараа за досегашната соработка и можностите за продлабочување на истата, особено во економијата.