Покана за четврта форумска сесија

Ве покануваме на четвртата форумска сесија што ќе се одржи на ден 14.11.2019 четврток во 18.00 часот во ДОМ на АРМ (голема сала). Четвртата буџетска форумска сесија е во реализација на Буџетски форум во Општина Струмица 2019/2020 година. Целта на форумите во заедницата е да се зголеми учеството на граѓаните во процесот на креирање и реализација на Буџетот на општината и зголемување на транспарентноста на општината.
Целата содржина на поканата може да се види на следниов линк.
Агендата за четвртата форумска сесија може да ја видите на следниов линк.