Се асфалтира улицата „Братство Единство“

Се асфалтира улицата „Братство Единство“

Денеска втор асфалтен слој се става на улицата „Братство Единство“ на потегот од од улицата „Васил Сурчев“ до улицата „24-ти Октомври“. Ова е осмата асфалтирана улица, а нивната вкупна површина изнесува 11.500 метри квадратни.

Заради изведување на градежните активности, улицата ќе биде затворена за сообраќај и апелираме граѓаните да ја почитуваат оваа времена мерка.