Термини за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возач

Термини за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возач

Ве известуваме дека за полагање на испит за добивање на сертификат за авто – такси возач во месец август 2023 година се определуваат следните термини:

МЕСЕЦ АВГУСТ 2023 ГОДИНА

22.08.2023 година (вторник) во 15 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

29.08.2023 година (вторник) во 15 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

 

ОПШТИНА СТРУМИЦА
Комисија за спроведување на постапка и програма за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач