ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на кандидати за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возачи во ОПШТИНА СТРУМИЦА

ЈАВЕН ПОВИК за пријавување на кандидати за полагање на испит за добивање на сертификат за авто-такси возачи во ОПШТИНА СТРУМИЦА

Целосниот јавен повик може да го видите на следниов линк.

Пријавата за полагање на испит за добивање сертификат за авто – такси возач може да ја превземете на следниов линк.

Сметки за уплата на следниов линк.