Јавен повик за формирање иницијативен одбор за конституирање за локално собрание на млади на општина Струмица

Јавен повик за формирање иницијативен одбор за конституирање за локално собрание на млади на општина Струмица

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК