Асфалтирана улица во населеното место Баница

Асфалтирана улица во населеното место Баница

Согласно програмите за реализација на општина Струмица, деновиве се изврши асфалтирање на улица во населеното место Баница во должина од околу 230 метри.
Исто така, во тек се активности на улицата „Стив Наумов“ каде што се врши асфалтирање на дел од реконструираната улица, а ќе се врши и асфалтирање на сокак на улицата „Ванчо Китанов“ каде претходно беше поставена атмосферска канализација.