ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ-01/2020 за унапредување на административни службеници во општинската администрација на општина Струмица

Целосната содржина на огласот може да ја видите на следниов линк.
Пријава за вработување / унапредување на административен службеник – линк.