Соопштение

Се известуваат граѓаните на општина Струмица дека првото авионско прскање против комарци , кое поради врнежи од дожд беше одложено од 17.јуни за 27.јуни(четврток) , од истите причини повтроно се одложува , овојпат за 1.јули(недела). Се известуваат сопствениците на пчелни семејства , да преземат соодветни мерки за нивна заштита.

komarci