Се асфалтираа два крака од улица во Куклиш

Општина Струмица продолжува со уредувањето на населените места. Согласно програмата за изградба и реконструкција на локални патишта и улици, денеска се асфалтираа два крака од улица во населеното место Куклиш во должина од 200 метри. Овој зафат е реализиран со средства од буџетот на општина Струмица.