Пред бизнис заедницата на Струмица беа презентирани владините економски политики „План за економски раст“

Во салата на Советот во домот на АРМ, денеска се одржа работна средба со бизнис заедницата на општина Струмица на која што беа презентирани владините економски политики „План за економски раст“. На средбата, покрај домаќинот, градоначалникот Коста Јаневски, учествуваа Зорица Апостолска, министер без ресор задолжен за странски инвестиции,