Термини за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач

Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач

 

МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА

11.12.2018 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица

25.12.2018 година (вторник) во 16 : 30 часот во „Дом на АРМ“ – Струмица.

 

 

 

ОПШТИНА СТРУМИЦА

Комисија за спроведување на

постапка и програма за полагање на испитот

за добивање на сертификат за авто – такси возач