Градоначалникот Јаневски им се заблагодари на генералните спонзори на карневалот 2018

Градоначалникот Коста Јаневски денеска ја одржа традиционалната средба со претставниците на фирмите – генерални спонзори на годинашното издание на струмичкиот карневал на која што им беа врачени пригодни подароци. На средбата беше потврдена заедничката цел карневалот во 2019 година да биде уште поуспешен.