Честитка по повод христијанскиот празник Божиќ

Почитувани граѓани, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, на сите православни христијани им го честита големиот христијански празник, Христовото раѓање – Божик, со желби за мир, благосостојба и семејна хармонија. Христос се роди!