Утре јавните паркиралишта ќе бидат бесплатни за сите граѓани

По повод претстојниот празник „Духовден“ на ден 17.06 2016 година (петок) отворените јавни паркиралишта со кои стопанисува јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица” ќе бидат бесплатни за сите граѓани.ЈП „Паркиралишта Струмица” продолжува со работа на 18.06 2016 година (сабота) со вообичаено работно време.