Градоначалникот Заев донесе Одлука за јавна набавка за изградба на патот Муртино – Еднокуќево

Градоначалникот на општина Струмица Зоран Заев донесе Одлука за потреба од јавна набавка за изградба на локалниот пат Муртино Еднокуќево (1-фаза), откако на почетокот од овој месец договорот за реализација го потпишаа градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев и директорот на Бирото за регионален развој Џемаил Ељмази.