Отворените јавни паркиралишта утре ќе бидат бесплатни за сите граѓани

По повод претстојниот празник Рамазан Бајрам на ден 05.07 2016 година (вторник) отворените јавни паркиралишта со кои стопанисува Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица ќе бидат бесплатни за сите граѓани. ЈП „Паркиралишта Струмица продолжува со работа на 06.07 2016 година (среда) со вообичаено работно време.