Програмските содржини на „Струмица опен фест“ и синоќа го привлекоа вниманието на струмичани

Амфитеатарот и езерцето во паркот беа местата каде што синоќа се реализираа програмските содржини на „Струмица опен фест“. Во Амфитеатарот се одржа промоција на монографија и графичка мапа на Ниче Василев,