Уште една пратка хуманитарна помош испратена од Струмица во поплавените региони

Граѓаните и правните субјекти деновиве ја потврдија својата хуманост и солидарност во хуманитарната акција која што ја спроведе општина Струмица за помош на граѓаните во поплавените подрачја.