Помина уште една вечер за паметење на „Струмица опен фестивал“

И со понудата на втората музичка вечер „Струмица опен фестивал“ потврди дека се разликува од сите други фестивали кои што се одржуваат на овие простори и привлекува публика која ја посакуваат сите музичари.