Се одржа средба меѓу претставници на општините Струмица и Медијана

Се одржа средба меѓу претставници на општините Струмица и МедијанаВо просториите на домот на АРМ, денеска, се одржа средба меѓу претставници на општина Струмица и градската општина Медијана од Република Србија.