Заврши уште едно прекрасно издание на „Струмица опен фестивал“

Заврши годинашното петто издание на „Струмица опен фестивал“. Плоштадот „Гоце Делчев“ и синоќа беше преполн со луѓе од сите генерации кои заедно поминаа уште една прекрасна ноќ со квалитетна музичка понуда.